Ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Κρήτης βρίσκεται μόλις εννέα χιλιόμετρα δυτικά της πόλης των Χανίων και είναι η Αγία Μαρίνα. Η παραλία της Αγίας Μαρίνας έχει υπέροχη χρυσή άμμο και πεντακάθαρα νερά ενώ είναι κατάλληλη για να απολαύσουν το μπάνιο τους μικροί και μεγάλοι.

Απέναντι από την παραλία είναι ευδιάκριτο το νησάκι των Θοδωρού. Αποτελεί προστατευόμενη περιοχή και η επίσκεψη απαιτεί ειδική άδεια από το δασαρχείο καθώς πάνω στο νησί ζει ο κρητικός αίγαγρος, το ξακουστό κρι-κρι όπου μεταφέρθηκε από τα ψηλά βουνά της Κρήτης για να προστατευτεί από τους λαθροθήρες. Υπολογίζεται ότι σήμερα ζουν περίπου 80 αίγαγροι πάνω στο νησί και φυλάσσονται από έναν φύλακα.

Η Αγία Μαρίνα παρουσιάζει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη και διαθέτει μεγάλος εύρος επιλογών σε ταβέρνες και εστιατόρια και κλαμπ με Ελληνική και ξένη μουσική. Εδώ κορυφώνεται και η διασκέδαση κάτω από τον καυτό ήλιο με ξένοιαστες στιγμές και άκρως νεανική διάθεση στα φημισμένα Beach bars της Αγίας Μαρίνας.
Υπάρχει πολύ καλή σύνδεση της Αγίας Μαρίνας με τακτικά δρομολόγια λεωφορείων, κυρίως το καλοκαίρι και με ταξί από τα Χανιά.

Περίπου 100 μέτρα από το “Αρμονία”, θα μπορείτε να απολαύσετε το βράδυ σας σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κλαμπ των Χανίων, το Villa Mercedes. Όσο για beach bars, υπάρχει το Άμμος & Ήλιος, εξίσου, μια από τις τοποθεσίες που θα μπορέσετε πολύ εύκολα να επισκεφτείτε.